Nedá se sice říct, že by snad Mladá pšenice dokázala vyléčit toto smrtelné onemocnění. Nepůsobí ani jako dostatečná prevence. Na vznik rakoviny totiž působí
mnoho efektů, mezi kterými je nejčastěji
špatná strava, stres, nedostatek spánku, dobrovolné vystavování se účinkům jistých látek a tak dále. To vše a mnohem více bychom měli omezit, pokud chceme udělat maximum. Jak nám v tom může Mladá pšenice pomoci?
Naprosto jednoduše - její látky totiž pomáhají odbourávat volné radikály, dokáží
chránit buňky DNA před účinky těchto všudepřítomných látek a navíc
detoxikují náš organismus od karcinogenních látek. Důležitá je i
stimulace imunitního systému, která nás chrání zvenčí i zevnitř. Neměli bychom zapomenou ani na
vlákninu. Díky jejím účinkům na naše střeva a podpoře trávení a
vyprazdňování, Působí proti vzniku
rakoviny tlustého střeva. u pacientů s
nádorovým onemocněním navíc dokáže pomoci od vedlejších účinkům, jakými jsou například
nevolnost, únava a snížená imunita. Také by vás zajímalo, jestli má vůbec nějaké
záporné účinky?