Mnoho firem zajímá jen jedno - profit. Zkrátka chtějí prodávat co nejvíce a věci okolo je moc nezajímají. Pokud si myslíte, že to není dobře, tak máte naprostou pravdu. Výroba, zpracování, ale i samotné nakládání s potravinami, potravinovými doplňky a dalšími produkty, je mnohem komplexnější a složitější, než si mnoho z nás uvědomuje. Právě proto jsme se v naší firmě rozhodli dělat vše jinak. Dělat vše lépe.
Hygiena, HACCP, SZPI a tak dále
Základem všeho je čistota, s tím jistě souhlasíte. Bohužel v podniku, který neustále roste to může být občas trochu složitější. To nás ale nezastavilo. Prostory, které máme jsou schválené hygienickým ústavem, dokonce jsme vše konzultovali se SZPI, která je v tomto ohledu něco jako zákon sám. Při nakládání s potravinami, jejich výrobou, ale také ukládání a převážení, využíváme rady z HACCP.
Vše čisté, jako nové
Problémové faktory jsou například u vážení výrobků. Po každé se musí vyměnit vážicí náčiní včetně odměrek, misek a podkladů. Stejně tak se musí provést sanitační práce pracovních ploch. Vše tak putuje do myčky, kde se na zvláštní program vše omyje a vysokou teplotou sterilizuje.
Jelikož nám na Vašem zdraví záleží, děláme veškeré tyto kroky. Zákazník je u nás až na prvním místě.