Pomoc při bolesti kloubů: 20% SLEVA na Boswellii. Do neděle navíc pro objednávky nad 299 Kč DOPRAVA ZDARMA.

Botanic.cz
0 Kč 0
Získejte 20 Kč na první nákup pouhou registrací.
Kolik zbývá do dopravy zdarma
Nakupte ještě za 299 Kč
299 Kč
Dopravu máte zdarma
Přejít do košíku

Acerola

Potýkáte se se zvýšenou nemocností a psychickým vyčerpáním? Pomoc se skrývá v přírodě!

Plody Aceroly se silnými antioxidanty

Už jste někdy ochutnali Acerolu? Pokud nevíce, co je Acerola, pak se jedná o červené plody podobné třešním, jež podle vědeckých studií působí silně antioxidačně a jsou cennou zásobárnou vitaminu C. Acerola má skvělé výživové vlastnosti a mohli bychom ji zařadit mezi superpotraviny. Objevte její přínos pro své zdraví a poznejte právě teď, čím je tak výjimečná!

Oslabená obranyschopnost

Nedostatek vitaminu C má za důsledek oslabení imunity a častější nachlazení. Acerola funguje jako přírodní zdroj tohoto vitaminu, který je účinný v boji s viry.

Psychická zátěž

Nadmíra stresu způsobuje úbytek energie a větší spotřebu vitaminů a minerálních látek. Plody Aceroly dodají tělu komplex posilujících vitaminů a flavonoidů.

Dlouhotrvající fyzická únava

Bioaktivní látky v Acerole stabilizují metabolismus, což výraznou měrou pomáhá proti únavě. S těmito plody zvládnete i náročnější životní situace.

Pomalejší regenerace

Acerola je výborná pro rychlejší rekonvalescenci po úrazech a pro tvorbu kolagenu. Výsledkem je mladistvá vitalita a zlepšení pohybového aparátu.

Špatný životní styl

Nezdravá strava představuje větší zátěž pro játra a zvyšuje cholesterol v krvi. Acerola stabilizuje krevní hodnoty a celkově harmonizuje tělesné procesy.

Rychlejší stárnutí

Acerola je významným zdrojem vitaminů B-komplexu, který přispívá k čistší pleti, regeneraci pleti a ke zpomalení šedivění vlasů. Vhodná je proto pro ženy i pro muže.

Vyzkoušejte Acerolu ve dvou formách

O účincích Aceroly se může přesvědčit každý z Vás právě teď! Na Botanicu je dostupná ve dvou základních formách. Tyto formy obsahují koncentraci sušených plodů, rozemletých na prášek. Acerolu můžete užívat celoročně a zejména v zimním období prokáže službu Vaší imunitě. Vyberte si pro sebe vhodnou formu Aceroly a přečtěte si přínosné informace o těchto formách.

Extrakt z plodů v kapslích Kyselina askorbová 25%
Extrakt z plodů v prášku Kyselina askorbová 25%

Extrakt z plodů v kapslích

Kyselina askorbová 25%

Acerola v kapslové podobě je pomyslným vítězem v oblíbenosti mezi jednotlivými formami. Prášek je uschován v kapslích, které se po spolknutí rozpustí a tělo ihned zužitkuje účinné látky sušené Aceroly. Jedna kapsle obsahuje asi 588 mg Aceroly (80 – 120 mg vitaminu C) a stačí užívat jednu denně.

Pro koho je forma vhodná?

Kapsle jsou snadno přenosné a hodí se pro všechny aktivní lidi, kteří je chtějí mít neustále při sobě, například v práci nebo na dovolené. Kapsle jsou přínosem pro osoby s běžným fyzickým a psychickým zatížením a s nedostatkem vitaminu C.

Koupit kapsle

Jak užívat kapsle

1 Dávkujte 1 kapsli denně.

2 Kapsli zapijte vodou - cca 300 ml.

3 Můžeme stejně tak rozlomit a přidat do jogurtu, nebo libovolného nápoje.

Extrakt z plodů v prášku

Kyselina askorbová 25%

Extrakt z Aceroly v prášku má stejné množství vitaminu C jako prášek v kapslích, ale liší se způsobem užívání. Jedna odměrka (cca 500 mg) Aceroly se rozmíchá ve sklenici vody a vypije. Acerola má lehce nakyslou chuť a zvládnou ji bez potíží vypít také děti.

Pro koho je forma vhodná?

Prášek je ideální pro ty, kterým se špatně polykají kapsle a nevadí jim věnovat chvíli času přípravě nápoje. Tuto formu doporučujeme dětem a lidem trpícími běžnými nemocemi a nedostatkem vitaminů v těle.

Koupit prášek

Jak užívat extrakt z plodů

1 Dávkujte 0,5, - 1 odměrka.

2 Rozmíchejte ve vodě - cca 300 ml.

3 Můžeme stejně tak přidat do jogurtu, nebo libovolného nápoje.

Acerola jako významný zdroj vitaminu C

Acerola s latinským názvem Malpighia glabra (obecně Malpígie) je keřovitou rostlinou s načervenalými plody o hmotnosti až 5 gramů. Pochází ze Střední Ameriky a v současné době se vyskytuje také v Asii, Africe nebo Austrálii. Blahodárné účinky Aceroly znají již po tisíce let domorodé kmeny Jižní Ameriky a stává se středem zájmu vědců z celého světa. Po ochutnání čerstvého plodu Aceroly se Vám v ústech rozvine lehce nakyslá chuť podobná citronům.

Ve 100 gramech Aceroly se nachází zhruba 1 600 mg přírodního vitaminu C. Abyste si udělali představu, zda je to hodně nebo málo, paprika obsahuje pouze 150 mg na 100 gramů, pomeranč 53 mg na 100 gramů a citron 49 mg na 100 gramů. Vitamin C je důležitým antioxidantem. Jelikož si ho tělo neumí vyrobit samo, představuje Acerola způsob, jak ho dodat organismu v potřebné dávce. Při sportovní zátěži, nemoci, stresu nebo během zkouškového období můžete nárazově zvýšit příjem Aceroly na 3 a 4 kapsle denně nebo 3 až 4 odměrky prášku denně.

Možná si teď pokládáte otázku, proč nestačí syntetický vitamin C. Podle odborné studie z roku 2013 narušuje syntetická forma vitaminu C přirozenou střevní mikroflóru. Přírodní vitamin C tvoří celý komplex s bioflavonoidy a dalšími potřebnými látkami, které ze syntetického vitaminu C nezískáte. Navíc syntetická forma může neúměrně zatěžovat Vaše játra a mnohdy obsahuje tělu nepřirozené přídavné látky. To je další důvod, proč věřit darům přírody a neuchylovat se k chemicky vytvořeným vitaminům a doplňkům stravy.